Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden over een vacature en vind je dat jij de beste kandidaat bent? Dan komen we graag met je in contact.

Bij ons solliciteer je digitaal
Per functie vind je een online sollicitatieformulier.

  • Vul het volledige formulier in (indien nodig inclusief korte vragenlijst).
  • Upload je CV en motivatiebrief en verstuur dit door op ‘verzenden’ te klikken.
  • Vervolgens bevestigen we via de e-mail dat we je sollicitatie hebben ontvangen.

Heb je over de procedure nog vragen?
Bel dan met de HR-afdeling, telefoon 0168 – 39 2153

We kennen meerdere kerncompetenties, waaronder ondernemerschap, no-nonsense mentaliteit, teamgeest en resultaatgericht denken en handelen.

De procedure
Wanneer jouw CV en motivatie aansluit bij onze vacature, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Is de uitkomst van het eerste gesprek positief, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. In één van de gesprekken spreek je altijd met je toekomstige manager. Je vindt de vereiste competenties altijd terug in onze vacaturetekst. Eventueel kan een assessment deel uitmaken van de procedure. De sollicitatieprocedure eindigt met een arbeidsvoorwaardengesprek.

Het kan zijn dat we je vragen om originele stukken mee te nemen van:

  • diploma’s en cijferlijsten;
  • getuigschriften;
  • een of meer geldige identiteitsdocumenten;
  • eventueel een verklaring van goed gedrag.

Wij controleren de documenten op volledigheid en echtheid en leggen de bevindingen hierover vast. We bewaren kopieën van de documenten voor het personeelsdossier. Daarnaast kunnen de door jou opgegeven referenties worden nagegaan.

Mocht je niet in aanmerking komen voor de vacature, maar willen wij met het oog op eventuele toekomstige vacatures wel graag jouw CV voor maximaal één jaar in portefeuille houden, dan vragen wij hier altijd jouw toestemming voor.

Procedure bij afwijzing
Als is besloten is dat je niet in aanmerking komt voor de functie, ontvang je zo spoedig mogelijk bericht waarin we je afwijzing zo goed mogelijk motiveren.

Inter-Sprint Banden - All rights reserver Ⓒ 2022