Collega’s aan het woord

Hoi, ik ben Jeffrey van Leeuwen, accountmanager bij de Inter-Sprint Banden. Inter-Sprint is de grootse distribiteur van banden op de Europese markt.

Meer dan alleen verkoop!

Mijn primaire functie is het beheren én uitbreiden van onze Nederlandse relaties. Samen met nog 3 collega’s vormen wij een hecht en optimaal functionerend verkoopteam voor de Nederlandse markt.

Je zou zeggen dat je als verkoper vooral bezig bent met “verkopen” van een product, echter is het ‘verkopen’ van ons bedrijf net zo belangrijk! Daarom is belangrijk dat je optimaal betrokken bent bij het bedrijf en het gehele proces. Dit maakt je, buiten de verantwoordelijkheid voor de klanten, ook verantwoordelijk voor het bedrijf.

Een groot internationaal bedrijf wat voelt als een familie.

Inter-Sprint is een familiebedrijf dat ruim 50 jaar geleden is opgericht in een kleine garage aan de Feyenoordkade in Rotterdam. Een ‘bandenboer met visie’ zo mag je onze oprichter gerust én met respect noemen. Al snel begon hij naast het monteren van banden ook met het grossieren in banden. Hieruit groeide een prachtig, internationaal bedrijf met de grootste voorraad banden die ik ooit in mijn leven gezien heb.

Vooral het feit dat de meeste werknemers hier al voor langer tijd werkzaam zijn maakt Inter-Sprint tot een hechte familie. Toen ik anderhalf jaar geleden begon bij Inter-Sprint had ik nooit verwacht dat ik me zo snel onderdeel zou voelen én durven noemen van deze familie!

Van vrachtwagen monteur tot account manager.

Ruim 10 jaar geleden ben ik bij een DAF dealer begonnen als monteur. Na 6 jaar sleutelen ben ik begonnen als Aftersales medewerker. Inter-Sprint zag wel wat in een jonge technische man met commerciële kennis! Bij Inter-Sprint kreeg ik de kans en de kennis om me ontplooien als een gedreven accountmanager. Een goede opleiding is altijd fijn. Maar bij Inter-Sprint is inzet en passie bij het product en het bedrijf minstens zo belangrijk!

Jeffrey van Leeuwen, Accountmanager Inter-Sprint Banden


Diversiteit en werkplezier staan centraal.

Werken bij de Inter-Sprint Groep is werken bij dé grootste bandendistributeur van Europa. Een ambitieus familiebedrijf, in handen van de 2e generatie, waar eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit en plezier in het werk centraal staan. De ingeslagen weg, met een business model dat de juiste blijkt te zijn, biedt een mooie toekomst.

Grootste namen uit de automotive industrie.

Binnen WheelTyre (onderdeel van de Inter-Sprint Groep) werken we met de grootste namen uit de auto-industrie. Wij brengen velgen en banden samen en zorgen dat autodealers door heel Europa op tijd hun klanten kunnen voorzien van een kwalitatief hoogwaardige (winter)set. Onze klanten kiezen voor kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. WheelTyre investeert in de toekomst en slaagt er in steeds meer bedrijven uit de automotive aan zich te binden.

Rudi Smits, Commercieel Manager WheelTyre

Inter-Sprint Banden - All rights reserver Ⓒ 2022